HeimKultur og aktivitetForeningsportal

Foreningsportal

Foreningsportalen via InVi er ei løysing som hjelper oss å halde oversikt over alle kontaktepersonar, og alle aktivitetar som skjer i kommunen. Vi skal registrere inn all informasjon og all aktivitet som skjer i regi av laget, og informasjonen vil bli tilgjengelig via denne nettsida. 

Foreningsportalen for Gulen kommune

Får du lyst å starte med ein aktivtet, så søkjer ein på aktiviteten og får opp alle alternativa som finnast. Der finn du resten av nødvendig info for å komme i gang.

Aktivitetskalender er ei av oversiktene på sida, det er kanskje den viktigaste oversikta for folk flest. Der kan ein sjå alle aktivitetar som skjer heile tida. Vil barnet på fotballtrening så finn du oversikt over kvar og kortid treninga startar.

For oss som samarbeider med alle lag og treng kontaktopplysningar kan vi sende ut epostar og sms via løysinga. Årleg sender vi link for oppdatering av kontaktinformasjon slik at infoen blir oppdatert etter kvart val. Dette er den største utfordringa for kommunen når vi skal nå dykk, leiar er bytta ut. Her kan ein lett redigere info og neste melding går til riktig vedkommande.

Kontakt

Har du spørsmål om Foreningsportalen eller ynskjer å legge inn informasjon. 
Ta kontakt med: 

  • Kontakt hovudnummeret til kommunen: 57 78 20 00

Sist oppdatert: 29.06.2023
Publisert: 10.03.2021